#
episod kerana twisties

lisa pertahankan twisties ni dari kakak (angah) kerana 2 sebab. Satu sebab ibu jarang-jarang belikan kecuali ada kes-kes berat yang buat ibu pening kepala atau out of control.


Contohnya bila muka macam ini.Sejurus balik dari rumah pengasuh.


Kedua sebab mestilah tak thrill kalau terus bagi macam tu je kan...

tensionnya angah tak dapat twisties

tensionnya angah   tak dapat twisties


TAPI biasalah. Dengan kemahiran daya pujuk Gred A angah akhirnya lisa tewas juga. Itulah pasal bila angah merengek macam baby dalam bedung bila tak dapat 'barang' adik, ibu buat dek je..Lama-lama gerenti dapat punya


yum yum twisties milikkku akhirnya

yum yum  twisties milikkku akhirnya

0 comments:

Post a Comment

Amat berbesar hati jika ada yang sudi memberi komen NAMUN semestinya yang MEMBINA.T.Kasih

Related Posts with Thumbnails

Tips Dan Trik Terus Ke E-mail anda

Terus Ke E-mail Anda

Nama Anda
E-Mail Anda
Subject
Message
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[ Refresh Image ] [ What's This? ]