#

  Berita Untuk Blogger

Bapa Gadai Nyawa Demi Anak

AMPANG JAYA – Seorang bapa sanggup menggadaikan nyawa demi mempertahankan dua anak lelakinya daripada diserang sekumpulan empat samseng bersenjatakan parang yang menyerbu rumah mereka di tingkat enam Flat Permai Ria di Tasik Permai di sini malam kelmarin.
Inspirasi Kediaman Inggeris

Melangkah masuk kediaman yang menampilkan ciri-ciri mewah tetapi ceria menawarkan satu lagi inspirasi dalam penataan rumah impian.
Gabungan warna, corak, susunan, perabot dan hiasan berkonsepkan klasik mampu menyuntik elemen kegembiraan dan harmoni di kediaman.
Sumber:Utusan Malaysia


Percutian Di Tengah Sawah
PERCUTIAN di resort tepi pantai bukan lagi sesuatu yang luar biasa. Apa kata, anda mencari kelainan dengan bercuti di sebuah calet yang terletak di tengah sawah padi. 
Sumber:Utusan MalaysiaKAK, ajarkan saya macam mana nak baca doa Qunut? Saya ingat, ingat lupalah! Tolonglah kak, kalau saya tak lepas baca doa itu, nanti saya tak dapat sijil, malu saya…” 
 Sumber:Utusan Malaysia
 
Perkahwinan adalah kemuncak ikatan kasih sayang antara teruna dan dara selepas sekian lama mengenal hati budi masing-masing.
 Sumber:Utusan Malaysia
Asyraf Imam Muda Terunggul
Konsisten dalam setiap jawapan yang diulas dan berjaya memecah tradisi imam muda di negara ini, Muhammad Asyraf bin Mohd Ridzuan dinobat sebagai Imam Muda Terunggul mengenepikan saingannya Hizbur Rahman bin Omar Zuhdi.

0 comments:

Post a Comment

Amat berbesar hati jika ada yang sudi memberi komen NAMUN semestinya yang MEMBINA.T.Kasih

Related Posts with Thumbnails

Tips Dan Trik Terus Ke E-mail anda

Terus Ke E-mail Anda

Nama Anda
E-Mail Anda
Subject
Message
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[ Refresh Image ] [ What's This? ]